Sign In

Νέα συνεργασία της DOTSOFT A.E. με τον Δήμο Βύρωνα

Νέα συνεργασία της DOTSOFT A.E. με τον Δήμο Βύρωνα

Η εταιρεία DOTSOFT A.E. προχωρά στην υλοποίηση της σύμβασης που αφορά στο “Τμήμα 4: Συστήματα ελεγχόμενης στάθμευσης στην περιοχή παρέμβασης/συστήματα ελέγχου πρόσβασης σε πεζόδρομους της περιοχής παρέμβασης” της Πράξης «ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΚΑΙ ΕΓΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΣΥΣΤΗΜΑΤΩΝ ΕΞΥΠΝΗΣ ΠΟΛΗΣ ΚΑΙ ΒΙΩΣΙΜΗΣ ΚΙΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑΣ – ΑΝΟΙΚΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΕΜΠΟΡΙΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΥΡΩΝΑ: Συστήματα έξυπνης πόλης και βιώσιμης κινητικότητας.

Αντικείμενο της προμήθειας αποτελεί η ανάπτυξη λύσεων αναβάθμισης δημοσίου χώρου, μέσω της προμήθειας και εγκατάστασης συστημάτων έξυπνης πόλης και συστημάτων έξυπνης βιώσιμης κινητικότητας. Οι παρεμβάσεις του Δήμου στοχεύουν στην λειτουργική και αισθητική αναβάθμιση του δημόσιου χώρου στην περιοχή του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου Βύρωνα, έχοντας ως κατευθύνσεις τον βιοκλιματικό σχεδιασμό, την εξοικονόμηση ενέργειας, την βελτίωση της προσβασιμότητας ΑΜΕΑ στην περιοχή και τη χρήση σύγχρονων συστημάτων και εφαρμογών έξυπνης πόλης και βιώσιμης κινητικότητας.

Ο γενικότερος στόχος είναι η τόνωση της οικονομικής δραστηριότητας στην επιλεγμένη περιοχή παρέμβασης του Ανοικτού Κέντρου Εμπορίου (ΑΚΕ) Βύρωνα. Η συγκεκριμένη σύμβαση αφορά στην προμήθεια και εγκατάσταση συστήματος ελεγχόμενης στάθμευσης εντός της περιοχής παρέμβασης.

Φορέας Χρηματοδότησης της παρούσας σύμβασης είναι το Υπουργείο Ανάπτυξης και Επενδύσεων και το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί τον Ιούνιο του 2024.