Sign In

Ταμείο Ανάκαμψης | Ανάπτυξη Εφαρμογών και Τεχνολογιών Έξυπνων Πόλεων – SMART CITIES (315 Δήμοι)

Ταμείο Ανάκαμψης | Ανάπτυξη Εφαρμογών και Τεχνολογιών Έξυπνων Πόλεων – SMART CITIES (315 Δήμοι)

Το Υπουργείο Ψηφιακής Διακυβέρνησης, σε συνεργασία με την Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας (ΚΕΔΕ), προχωρά σε διαβούλευση των προτεινόμενων δράσεων για την Ανάπτυξη Εφαρμογών και Τεχνολογιών Έξυπνων Πόλεων με τους 315 Δήμους – δικαιούχους. Το ποσό που θα είναι διαθέσιμο για κάθε έναν από τους 315 Δήμους ξεκινάει από 100.000 και φτάνει έως και 2,8 εκ. € ανάλογα με τον πληθυσμό.

Οι προτεινόμενες δράσεις έχουν επιλεγεί με άξονα τη χρηστικότητα για τους πολίτες και τους Δήμους, καθώς και τη δυνατότητα επιλεξιμότητάς τους από το ΕΣΠΑ. Ο τελικός κατάλογος των προτεινόμενων δράσεων θα διαμορφωθεί με την ολοκλήρωση της διαβούλευσης με το Διοικητικό Συμβούλιο της ΚΕΔΕ, την Επιτροπή Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης της ΚΕΔΕ και όλους ανεξαιρέτως τους πρωτοβάθμιους ΟΤΑ της χώρας.

Οι Δήμοι θα πρέπει να υποβάλουν (μη δεσμευτικά) έως 15/02/2022 τις δράσεις που επιθυμούν να υλοποιήσουν.

Δείτε παρακάτω τους Δήμους που αφορά το πρόγραμμα καθώς και τις επιλέξιμες κατηγορίες δαπανών.

Η DOTSOFT, καθώς διαθέτει με μεγάλη εμπειρία στην υλοποίηση έργων έξυπνων πόλεων έχοντας υλοποιήσει μέχρι σήμερα πάνω από 20 έργα smart cities σε όλη την Ελλάδα, προτείνει λύσεις για την Ανάπτυξη Εφαρμογών και Τεχνολογιών Έξυπνων Πόλεων σχεδιασμένες και προσαρμοσμένες στις ανάγκες του κάθε Δήμου.

Στην παρουσίαση που ακολουθεί μπορείτε να δείτε αναλυτικά πληροφορίες για το πρόγραμμα καθώς και της προτάσεις της DOTSOFT για την Ανάπτυξη Εφαρμογών και Τεχνολογιών Έξυπνων Πόλεων.