Sign In

Η DOTSOFT χορηγός στο 2022 Annual Conference of Major Cities of Europe

Η DOTSOFT χορηγός στο 2022 Annual Conference of Major Cities of Europe

Ο Δήμος Λαρισαίων, υπό την αιγίδα των Υπουργείων Ψηφιακής Διακυβέρνησης, Εσωτερικών και Τουρισμού, του ΕΟΤ, της Περιφέρειας Θεσσαλίας, της ΚΕΔΕ, του «Κλεισθένη» και της e-trikala ΑΕ, διοργανώνει από τις 2 ως τις 4 Νοεμβρίου, το συνέδριο του δικτύου Major Cities of Europe με θέμα «FROM CHAOS TO KOSMOS – Innovative Communities , Places and Cities -Προτεραιότητες και απρόβλεπτες αλλαγές και πιέσεις που οδηγούν την καινοτομία στις πόλεις».

Ο τίτλος του συνεδρίου αναφέρεται στις απρόβλεπτες αλλαγές, παγκοσμίων, οι οποίες συνθέτουν νέα δεδομένα στον μετασχηματισμό των πόλεων. Ο συνδυασμός συγκυριών, όπως η κλιματική αλλαγή, η πανδημία, ο πόλεμος, η ενεργειακή κρίση και οι συνέπειες τους, καθορίζουν νέες ωθήσεις στη διαμόρφωση της ζωής των πολιτών και την αυτοδιοικητική διαχείριση.

Ένα από τα θέματα που θα συζητηθούν στο ετήσιο συνέδριο των Major Cities είναι η «Ασφάλεια και Ανθεκτικότητα στον πραγματικό κόσμο αλλά και στον κυβερνοχώρο-Πλατφόρμες και Δεδομένα για Πόλεις – Ενδυνάμωση Πολιτών και Δημοσίων υπαλλήλων – Δημιουργία Έξυπνων Χώρων για Έξυπνη Διαβίωση και Τουρισμό».

Η DOTSOFT ΑΕ, χορηγός της διοργάνωσης, θα έχει παρουσία με αναφορά και συμπεράσματα από τη δική της δράση πάνω σε εφαρμογές Έξυπνης Πόλης, τα τελευταία πέντε χρόνια, σε τουλάχιστον 30 δήμους της χώρας. Η παρουσίαση της εταιρείας θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 3 Νοεμβρίου στην αίθουσα εκδηλώσεωνς της Δημοτικής Πινακοθήκης Λάρισας Μουσείο Γ. Ι. Κατσίγρα.

Περισσότερες πληροφορίες καθώς και δυνατότητα εγγραφής μπορείτε να βρείτε στον σύνδεσμο: https://www.majorcities.eu/conferences/2022-larissa/